< PANASONIC, BOSCH ALKÖZPONT, INGYEN TELEFON

Újdonság !!!!!!!!!!! A hatékony költségmegtakarítás


Költségcsökkentő megoldások ÚJDONSÁG!!! Hívásregisztrációs adatgyüjtő

Ingyen telefonálás megvalósítása

Költségcsökkentő megoldások

Néhány általunk kínált megoldás amellyel csökkentheti telekommunikációs költségeit :

Az alközpont teljes forgalma regisztrálásra kerül, így nyomon követheti, hogy a telephely/iroda telefonmellékeiről milyen hívásokat kezdeményeztek, milyen számot hívtak, és milyen hosszan beszéltek.

A hívásregisztráció egyik fajtája a pinkódos rendszer, melynek segítségével az összes munkatárs rendelkezésére bocsátunk egy titkos kódot, melynek segítségével telefonálhat. Ezzel egyértelműen azonosíthatjuk a hívás kezdeményezőjét, illetve feldolgozó szoftver segítségével különböző kimutatásokat készíthetünk, akár forintosított összegben is.

Alközpontjainkhoz illeszthető egy egység, mely a kapcsolat biztosít egy mobil telefon szolgáltató által előfizetett vonal, és az alközpont között. A megoldás előnye, hogy bármely, a rendszerhez csatlakoztatott asztali készülékről, mobilhívás esetén olcsóbb, hálózaton belüli percdíj ellenében telefonálhatunk. Ez akár 25-40%-os megtakarítást is jelenthet.

Azon ügyfeleink számára, akik több telephellyel rendelkeznek, illetve gyakorta telefonálnak ugyanazon helyre, megoldást jelenthet az úgynevezett VoIP technológia. Szélessávú Internet (ADSL/ Kábel) eléréssel rendelkezők részére az egyszeri kiépítés után a telefonálás forgalmi díja ingyenes.

A digitális alközpontjaink egyébb kényelmi szolgáltatásainak ismertetésére keresse munkatársainkat. 46/506494

 

Bármilyen jellegű kérdésével, ingyenes felméréssel, szaktanácsadással fordulhat az info@eszaktel2000.hu email címre.